ØKOLOGISKE SKOVGRISE

Glade grise i skoven

De økologiske grise på Den Gode Gård bor primært i skov, hvor grisenes naturlige habitat er. De roder dybt efter rødder, svampe, snegle og andet godt og det er tydeligt at de nyder det. De har også græsmark til rådighed, som alle vores dyr, på grund af de mange fordele muligheden for at spise friskt græs giver dyrene rent sundhedsmæssigt.

Vi flytter grisene med jævne mellemrum for at få den rigtige balance mellem sund forstyrrelse af jorden og ødelæggelse. Vi ønsker ikke grise der går rundt i mudder og bar jord – de skal have noget at rode efter. Samtidig ødelægger det strukturen i jorden for meget hvis grisene opholder sig et sted for længe ad gangen. Det er sundt og foryngende for skoven med forstyrrelse, men det skal være med måde, så den balance forsøger vi at ramme – til gavn for både jord, grise og skov.

Vores placering tæt på Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev, giver vores lokale kunder mulighed for også at købe halve grise hos os. Vi informerer om dette via Facebook og Instagram, men kontakt os gerne for mere info.

ØKOLOGIKE GRISE – EN SMAG, DER SKAL OPLEVES

Kvaliteten på kødet fra en gris der har masser af plads og gode sager at rode efter er utrolig høj. Der er struktur og bid og smag i kødet, fordi musklerne bliver brugt. Kødet er saftigt og velsmagende.

Vores svinekød er fyldt med gode vitaminer og mineraler og det mætter godt. For at købe udskæringer fra vores grise, brug trygt knappen nedenfor 🙂

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK