ØKOLOGISKE GRISE

Glade økologiske grise i skoven

En økologisk gris fra Den Gode Gård i Vendsyssel bor primært i skoven, hvor grisenes naturlige habitat er. De roder dybt efter rødder, svampe, snegle og andet godt og det er tydeligt at de nyder det. De har også græsmark til rådighed, som alle vores dyr, på grund af de mange fordele muligheden for at spise friskt græs giver dyrene rent sundhedsmæssigt.

Fokus på naturlighed

Vi flytter grisene med jævne mellemrum for at få den rigtige balance mellem sund forstyrrelse af jorden og ødelæggelse. Vi ønsker ikke grise der går rundt i mudder og bar jord – de skal have noget at rode efter. Samtidig ødelægger det strukturen i jorden for meget hvis grisene opholder sig et sted for længe ad gangen. Det er sundt og foryngende for skoven med forstyrrelse, men det skal være med måde, så den balance forsøger vi at ramme – til gavn for både jord, grise og skov.

ØKOLOGISKE GRISE – EN SMAG, DER SKAL OPLEVES

Kvaliteten på kødet fra en økologisk gris, der har masser af plads og gode sager at rode efter er utrolig høj. Der er struktur og bid og smag i kødet, fordi musklerne bliver brugt. Kødet er saftigt og velsmagende. Vi anbefaler at du tilbereder det nænsomt for at bevare saft og kraft. I vores optik må svinekød af høj kvalitet gerne være rosafarvet, men det er selvfølgelig en smagssag.

Vores svinekød er fyldt med gode vitaminer og mineraler og det mætter godt. For at købe udskæringer fra vores grise, brug trygt knappen nedenfor 🙂

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK