ØKOLOGISK KYLLING

Landets bedste økologiske kylling

En økologisk kylling er ikke bare en økologisk kylling. Der er faktisk enormt stor forskel. De fleste i supermarkedet opfostres i stalde. Sådan fungerer det ikke hos os.

Vi sætter en ære i at producere store, lækre kyllinger, som mange af vores kunder ikke er bange for at kalde de bedste kyllinger de nogensinde har smagt.

Vi skal undlade at fortælle den triste historie om hvordan en almindelig kylling opdrættes og i stedet forklare hvad der gør vores kyllinger til noget særligt.

Den ægte vare

En kylling fra Den Gode Gård, lever sit liv på græs. Ikke ”med adgang til udearealer”, men rent faktisk på græs. Hvorfor er det så vigtigt, tænker du måske? Det er det fordi græs er fantastisk! Dyr, som har adgang til at æde friskt græs, har adgang til noget nær en mirakelkur. Græs strutter af sundhed og klorofylet virker som naturligt boost af immunforsvaret. Sammen med de mange urter og insekter, som kyllingerne også finder imellem græsset, gør det, at vi kan lave kyllinger, som er sunde og aktive og som selv sørger for at få hvad de har brug for udover det økologiske kraftfoder.

EN SMAG, DER SKAL OPLEVES

For os slutter det dog ikke med at kyllingerne lever på græs. De bliver flere gange om ugen flyttet til nyt, friskt græs i deres mobile huse og hegn. Det gør at jorden skånes i lange perioder og får lov til at bruge kyllingernes gødning til at lave nyt, lækkert græs, men endnu vigtigere, så gør det at kyllingerne får nye muligheder for jagt på insekter og orme. Det gør dem aktive og det kan både mærkes i strukturen på kødet og smages. Man kan selv regne ud hvad det gør for sundhedsværdien i forhold til vitaminer, mineraler og fedtsyresammensætning, når man spiser den. Det mætter og glæder!

Kontakt os for besøg eller afhentning af varer, eller bestil på vores webshop.

“Skulle hilse fra min mad-entusiastiske far og sige at han aldrig har smagt bedre kyllinger og ønsker sig flere til fryseren i fødselsdagsgave”

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK